Vår historie

Kunstpaletten / Maskerade drives av Mona Karstensen, som har hatt mange roller bak scenen i teater- og eventsammenheng i 28 år. Oppdragene har vært svært varierte, fra rekvisitør i den ene sammenhengen til prosjektleder i den neste. Flere andre frilansere har også i årenes løp vært tilknyttet Maskerade.

I utgangspunktet startet det hele med et ønske om å male kulisser, men utviklet seg fort til forespørsler om kostymesøm og inspisientoppdrag, rekvisitter og scenedekor, teatersminke og suffli. Uansett oppdrag har det handlet om å skape visuelle uttrykk, som både ser bra ut og som fungerer.

Når man jobber bak scenen blir veien ofte til mens man går. Som kunstner får man forskjellige oppdrag, og Maskerade er kreativ og løsningsorientert som kan bidra i planleggingen av både arrangement og forestillinger.

15. mars 2022 åpnet Maskerade AS Alverpaletten i Knarvik senter. En butikk for salg av kunstnerutstyr og hobbymateriell, kombinert med et lite galleri. Det gikk fint, på en måte, men utfordrende for en liten privat aktør å oppnå en omsetning som dekker husleie, fellesutgifter og bemanningskostnader 58 timer hver uke. 25.juni, kun 3,5 mnd senere innså Mona at kjøpesentre kun er for kjedebutikker, og meldte oppbud, og Alverpaletten fikk en kort historie.

Mona kjøpte butikkens  varelager, og kunst- og hobbymateriell kan nå kjøpes i nettbutikken http://www.kunstpaletten.no