Inspisient og arrangementskoordinator

Trenger du en inspisient til forestillingen?

En som holder orden i rekkene, og sørger for at alt går sømløst bak scenen? Jeg har vært inspisient for StandupNorge (Rune Andersen og Espen Beranek, Dagfinn Lyngbø), Humorfest, «Helt i Tiden», og på turné med Helge Jordal og «Førstereis», for å nevne noe.

Eller trenger du en som kan koordinere og planlegge arrangementet ditt?

Fra 2005 til 2014 sto jeg bak de fleste aktivitetene og eventene som foregikk på Fløyen, på oppdrag for Fløibanen AS. Det var alt fra de tradisjonelle adventssøndagene til trolltemadager og skattejakter. Jeg laget det guidede tur konseptet «Walk Like A Norwegian», forestillingen «Døden Tar Fløibanen» av Gunnar Staalesen, og det selvskrevne eventyret om Rødhette og Blåmann ombord i vognene. En lang rekke med i hovedsak utendørs opplevelser, myntet både på det bergenske publikum, turister og firmatilstelninger.

  

Jeg har samarbeidet flere ganger med Unison AS, blant annet med avvikling av BTprisen, Bergen Næringsråds Årsmiddag og Arbeidsmiljøkongressen. Kulturoperatørene, Opplevelse AS, Scandinavian Entertainment, Guttene, Bergen Basecamp og Kjempegøy har også vært samarbeidspartnere.