Kunst og billedredigering

Abstrakt eller figurativ kunst på veggen?

Jeg maler dine ønsker på bestilling, på lerret eller direkte på veggen. Du bestemmer om motivet er fri fantasi, om det er fra foto, eller ‘bare’ skal passe til interiøret.

Jeg har lang kunstnerisk erfaring innen utsmykning og dekor, og kan tilpasse det meste uansett ønske om motiv. Noen ønsker å få malt et motiv fra foto blåst opp i størrelse, enten på lerret eller på veggen. Andre vil ha kunst som passer med spesielle farger og/eller stil, og atter andre har ønsker om alt fra blomsterenger til engler. Uansett finner jeg en løsning. Jeg behersker også grafiske programmer som Photoshop, InDesign og Canva, så fortvil ikke om fotoet du ønsker å få malt er av dårlig kvalitet, jeg fikser det også.

Hvordan gjør vi det?

Send en e-post til mona@maskerade.no om hva og hvor du ønsker å få et motiv malt. Legg evt. med bilder. Du kan også ringe på telefonnr. 90 99 16 07.

Sammen finner vi ut om du ønsker maleriet på lerret, eller direkte på veggen, og vi blir enige om et tidsperspektiv oppdraget skal gjøres innenfor og selvsagt en pris for jobben. Dette skriver vi en kontrakt på, og du betaler halvparten av avtalt beløp når jeg starter på prosjektet, og resten når kunstverket er ferdig og du er fornøyd med resultatet!

Grafisk fotokunst

 

Mange kollasjer og billedredigering for Ole Bull Huset…