Sufflør og tekst

Trenger du hjelp med teksten til forestillingen?

Jeg har hjulpet flere frilansere tidligere med innøving av manus, og vikariert en kort periode på DNS som sufflør. Men vinteren 2016 fikk jeg æren av å være suffløse for Helge Jordal med innøvingen av tekst og sanger til “Lampefeber”, som hadde premiere på 70-årsdagen hans.

 

Og vinter og våren 2017 har jeg vært på turné med “Førstereis”. Begge deler på oppdrag for Hihat Management

Tekster

Jeg har skrevet en del selv også. Alt fra manus til sanger og taler for folk. Humortekster til “RaMona 1 1/2” og “Ut Av Tørketrommelen, begge oppført på Den Stundesløse. Eventyret om Rødhette og Blåmann for Fløibanen, og påskekrimmen “Den Enes Død – Den Annens Liv” skrevet sammen med Jan Holden og Gard Frostad Knudstad, fremført utendørs på Fløyen.

Litt på siden av hva dette nettstedet handler om, men jeg skriver også friluftsbloggen http://kosaseg.blogg.no/