Om meg

Jeg heter Mona Karstensen, og har hatt mange roller bak scenen i teater- og eventsammenheng i 27 år. Oppdragene har vært svært varierte, fra rekvisitør i den ene sammenhengen til prosjektleder i den neste.

Det som egentlig startet med et ønske om å male kulisser, utviklet seg fort til forespørsler om kostymesøm og inspisientoppdrag, rekvisitter og scenedekor, teatersminke og suffli. Uansett handler det om å skape visuelle uttrykk, som både ser bra ut og som fungerer.

Når man jobber bak scenen blir veien ofte til mens man går. Som kunstner får jeg forskjellige oppdrag, og er dermed blitt den kreative og løsningsorienterte personen (“poteten”) mange trenger hjelp fra bak scenen eller i arrangementsplanleggingen. Ingen oppdrag er for store for jeg samarbeider med andre flinke mennesker, og kan sette sammen et “crew” ved behov. Den årelange allsidige erfaringen, gjør at jeg vet hva som må til for å skape gode opplevelser, enten det er i forbindelse med et arrangement eller en forestilling. Jeg er effektiv, rutinert og strukturert.